Contact
NewsLetter
* Email
Name 
Aboneaza-te!
 

Contact

 

Adresă:
iCarsoft.RO
Administrat de:

Russu T Teodor Intr. Ind.
CUI: 27970298
Cluj-Napoca
Bine ați venit!
Ma numesc Teodor Russu si administrez site-urile iCarsoft.RO si ELM327.RO. De profesie sunt software developer, si lucrez full-time intr-o companie de dezvoltare software, iar domeniul diagnozei auto OBDII, este hobby-ul meu si ma ocup de site, de comenzi, sau de asistenta clientilor mei in timpul meu liber.

Ca forma de organizare in activitatea legata de site, sunt I.I.(un fel de PFA), neplatitor de TVA.

De ce am facut iCarsoft.RO?

Siteu-l meu principal este ELM327.RO, pe care am postat exclusiv interfete OBDII construite cu microprocesorul ELM327 de la ELM Electronics, cu versiunea firmware cea mai recenta. cu toate astea iCarsoft.RO, este mai vechi si l-am facut in primul rand pentru a promova scannerele de diagnoza auto iCarsoft. Sunt niste scannere cu performante destul de bune, dar care au in acelasi timp si un pret avantajos.

De asemenea pe site am postat si interfete de la producatorul Vgate Technologies, si interfete OBDII, compatibile ELM327(nu sunt cu microprocesor ELM327 de la ELM Electronics, dar care acopera functii interfetelor cu microprocesor ELM327 v1.4), iar pentru cei care doresc sa cumpere un produs OBDII decent, nu foarte scump, aceste interfete sunt solutii bune. Aceste interfete sunt in special orientate pentru posesorii marcilor Ford-Mazda, pentru ca pot fi folosite cu aplicatiile dedicate acestor marci. Chiar daca sunt interfete aduse din China, si care nu sunt cu microprocesor ELM327 ELM Electronics, sunt testate si functioneaza bine cu programe ca FORScan, ELM Config, FoCCCus, MotorData OBD, Multiecuscan sau MaxiEcu.

La ce sa va asteptati daca cumparati de pe iCarsoft.RO?

Am incredere in produsele mele, de aceea ofer garantie de cel putin 24 de luni pentru ele.

Cu siguranta, au mai existat si probleme: s-a intamplat la un moment dat sa se mai strice cate o interfata, s-a intamplat ca pentru unii clienti nu au fost suficiente tutorialele de configurare pe care le ofer, s-a intamplat sa primesc solicitari de la clienti pentru returnarea produselor. Am incercat sa vin permanent in intampinarea clientilor mei si am incercat sa rezolv problemele aparute in cel mai scurt timp posibil.

Da, poate ca este un pic non-standard pentru Romania, dar din cauza programului meu de lucru, nu am inclus un numar de telefon la care sa fiu sunat. Da, uneori nu pot raspunde foarte rapid la email-urile primite, mai ales la cele primite in prima parte a zilei, dar de obicei incerc sa raspund la mesaje in aceeasi zi.

Informații utile:
Livrarea produselor ELM327.RO, se face exclusiv prin curier, indiferent de localitate. Nu fac livrari sau predari personale.
Informații Livrare Produse
Ghid mașini compatibile ELM327

Abonați-vă la newsletter, pentru a fi la curent cu reducerile oferite, produse noi, sau alte noutăți: Newsletter
Pentru alte informații va rog sa utilizați formularul de mai jos, sa să-mi scrieți un email: teodor.russu@elm327.ro

Formular de contact

Nume:


E-Mail:


Mesaj:


Introdu codul din imagine: